produceer multicamera video in realtime zonder montage - NewTek TriCaster mini NDI video switcher regie

Ga naar de inhoud

VIZRT met de beste prijs/performance

VIZRT / NewTek Professional Video vanaf 1986

NewTek is in 1986 opgericht door Tim Jennison met het uitbrengen van de Video Toaster wereld wijd het eerste Television Studio In a Box.
In 2005 introduceerde NewTek de TriCaster  wat tot op heden het meest complete en uitgebreidste multicamera video productie systeem is , met o.a. graphics algoritmes die voorkomen uit NewTeks LightWave het  render engine en 3D animatie/FX compositing programma voor de Hollywood Blockbuster industrie wat al terug gaat tot de eerste startrek series.
In 2019 is NewTek overgenomen door VIZRT  een wereld speler in het inrichten van live studio omgevingen voor de grote broadcast netwerken betreffende nieuws en sport actualiteiten video studio's ,  door gebruik van AR interactie gecombineerd met live tracking camera's,  Live data integratie en 3D Graphics in combinatie met LED videowalls zonder gebruik te maken van Chromakey. Door de VIZRT overname is het grootse bedrijf ontstaan op gebied van high end broadcast visual storytelling.

NewTek 3D Virtuele Sets

Door de ervaring van LightWave 3D compositing hebben alle TriCaster systemen de mogelijkheid van gebruik van 3D virtuele sets in een chromakey setup. Hierdoor plaats u uzelf in een studio van b.v. 15x20m terwijl u eigenlijk voor een groen wandje staat van 2,5x2,5m, en de camera's maken virtuele bewegingen door de set zonder camera bemensing tevens kunt u augmented reality toepassen. Optineel is NewTek Virtuele set edior software leverbaar hiermee compileert u zelf 3D sets die gemaakt zijn in b.v. 3D max, Lightwave of andere 3D software naar een NewTek 3D virtuele set. Ook kunt u composities uit PhotShop PSD files omzetten naar een virueleset. Of maak een hoge resolutie foto van een leuke plek en maak hier via PhotoShop een virtuele set van met de VSE software.

TriCaster is produceren in een professioneel TV format

NewTek TriCaster is in tegenstelling tot een videoswitcher een compleet regie systeem, de innovatieve software oplossingen gecombineerd met hardware I/O en NewTek werkstation geven u de kans om uw productie te reasiseren in een video opname, Live streaming uitzending of studio opname die niet voor een broadcast uitzending onder hoeft te doen, en dit tegen een fractie van de kosten.
Door gebruik te maken van video over IP NDI en de uitgebreide automatisering vanuit voorgemaakte templates en scripst blijft de leercurve laag en door iedereen te gebruiken.

TriCaster multi inzetbaar

Het Tricaster systeem is multi inzetbaar en geschikt voor alle soorten van video produceren, voor het opnemen of live streamen van uw event, congres, webinar, seminar,  zaalvoorstelling, sportregistratie maar ook voor video studio opname , tafelgesprekken, videoclips, educatie, kennisclips, product presentatie, e-learning, video marketing met of zonder 3D virtuele set of een combinatie van beide, waarmee u een traditionele decor samensteld, met chromakey wanden voor afspelen van video.
In de 3D chromakey sets beweegt u de camera's virtueel gecombineerd met augmented reality, en een groot voordeel van virtuele sets is dat u in de ochtend uw videojournaal opneemt en in de middag uw sportshow alles in dezefde ruimte maar met een compleet andere uitstraling.
Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud