NDI VIDEO Switcher Mini Go - NewTek TriCaster mini NDI video switcher regie

Ga naar de inhoud

TriCaster Mini Go

4xDirect schakelbare ingangen

4x HDMI ingangen + NDI

Video over IP Workflow

Compleet regie systeem

Ook voor uw video productie

TriCaster Mini GO Video regie met een  een NDI IP Workflow

De VIZRT  TriCaster Mini GO laat de voordurende innovatie zien van VIZRT (NewTek) om telkens het best presterende  product te maken in de  video industrie.
Ontworpen vanuit uw vraagstelling  en standaard voorzien van honderden mogelijkheden wat u mag verwachten van een video productie station.
Bedoeld om video te produceren in een main stream TV  format, met zo veel mogelijk professionele functies te gebruiken in een live opname proces met zo min mogelijk bemensing en maximaal resultaat uitgaande van het beginsel als b.v. 20minuten opnemen en in de 21e minuut kant en klaar video content publiceren zonder tijdrovende video montage achteraf.
                
                    
     
                          


Kies alleen voor het beste

Maak niet de fout door alleen voor een videoswitcher te kiezen, dat is ook het enigste wat een video switcher doet, al het andere om een resultaat te maken moet u toevoegen door externe computers, titel generatoren, live stream encoders, video matrixen, bossen kabels  en verbindingen, je moet er niet aan denken.
Dat is allemaal met de VIZRT  TriCaster systemen niet nodig en u heeft maar met één fabrikant  te maken die een compleet plug&play systeem levert.
U hoeft software en hardware niet zelf op  computers samen te stellen en te installeren.   ( tevens TriCaster gratis firmware updates).
tricaster mini
mini goVIZRT TriCaster Mini GO
NDI video over IP met makkelijke IP Ethernet  verbindingen, rol eenvoudig 100m standaard CAT6 kabel uit tussen uw camera (PTZ) en de TriCaster. Ook geschikt om USB verbindingen te maken b.v. USB camera's tot 1080p60.
TriCaster Mini GO verassend veelzijdig
Uitmuntende specificaties en prijs /performace
mini go
vizrt mini go
mini go
newtek mini go
mini go
TriCaster Mini GO videoswitcher multicamera regie voor NDI video over IP
De Mini GO   is volledig te automatiseren met de ingebouwde macro recorder automatisering , zo maakt u makkelijk opvolgende sequencies onder een enkele knop, inclusief aansturing van PTZ camera's. Dit maakt het de operator makkelijker en zodoende bediening zonder fouten.

Uiteraard kunt u naast een NDI over IP workflow ook nog steeds met  b.v.  HDMI camera's werken door gebruik te maken van NDI encoders van verschillende merken als VIZRT (NewTek)  BirdDog, Magewell, Kiloview te gebruiken en maak er zo een 16bits NDI IP video stream van.

Neem contact met ons op voor verdere informatie of voor het bijwonen van een Mini GO  demonstratie inclusief NDI toepassingen, PTZ bestuurbare camera's en 3D virtuele set gebruik in onze chomakey studio. (Demonstartie kan eventueel ook via ON-Line)


Merk en Trade namen voorbehouden aan de respectievelijke eigenaren
Alle genoemde prijzen zijn exclusief btw
Levering na acceptatie schriftelijke bevestiging en leveringsvoorwaarden
Lines Broadcast B.V.
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contactpagina

Lines Broadcast BV
Wanraaij 4
6673 DN Andelst
Tel: 0488-421528
Email via contact pagina
Terug naar de inhoud